Hairextensions abonnement

Hairextensions abonnement.

Wilt u genieten van prachtig lang haar, maar vindt u het aanschaffen van extensions net iets te duur? Vanaf nu kunt u bij ons kiezen voor een hairextensions abonnement. De kosten worden verspreid over drie maanden waardoor u toch kunt genieten van prachtige hairextensions.U betaalt een kleiner bedrag per maand, Maar u bent wel voorzien van echte Socap hairextensions. De Socap extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en geven u daardoor een mooie natuurlijke look. Ze worden niet lelijk of pluizig en zijn prima geschikt om te wassen, fohnen, stijlen of verven.


Het abonnementen.
 

Abonnemensvormen: Kwartaal 3 Maanden
   
Abonnemensvormen: 3 Maanden
Aantal keer Hairextensions 1 Keer
Aantal keer verwijderen 1 Keer
Betaaltermijnen 3 Keer

 

Kwartaalabonnement.

Het kwartaalabonnement bestaat uit het eenmalig plaatsen van de hairextensions en het na afloop verwijderen hiervan. Het verwijderen van de extensions kan op verzoek ook na maximaal vier maanden draagtijd. Kiest u voor het kwartaalabonnement, dan betaal u slechts € 15,- administratiekosten die verwerkt worden in de drie maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaal u twee weken voor het plaatsen van de hairextensions. De resterende twee termijnen worden in de kapsalon voldaan vóór de 20e van elke maand.

Voorbeeld kosten kwartaalabonnement:

100 Hairextensions T 55/60 cm € 420.00
100 Hair extensions verwijderen €   75,00
Administratiekosten €   15,00
Totaal € 510.00
Per Maand € 170.00

 

Aantal hairextensions.

Om een indicatie te geven van de hoeveelheid benodigde extensions, moet u rekening houden met uw eigen haar. Hoe dikker u eigen haar is hoe meer Hairextensions er nodig zullen zijn om een mooie natuurlijke look te krijgen. We hanteren de volgende maatstaven:
• Volumebehandeling   ± 50 tot 75 stuks
• Haarverlenging dun haar  ± 100 tot 125 stuks
• Haarverlenging normaal haar ± 125 stuks
• Haarverlenging dik haar  ± 150 stuks
We bieden vijf verschillende soorten extensions aan zodat er voor u altijd een goede tussenzit. Het maakt dus niet uit of u slag, stijl of gekruld haar heeft.

     
Extensions straight T 55/60 cm € 4.20
Extensions straight 70/75 cm € 5,10
Extensions weavy 55/60 cm € 4.20
Extensions curly 55/60 cm € 4,20
Verwijderen extensions per stuk € 0,75


*Prijzen zijn inclusief inzetten,knippen & stylen

 

Online afspraak maken.

 

 

 

Als extra service bieden wij onze nieuwe en vaste klanten de mogelijkheid om online een afspraak te maken met één van onze haarstylisten. Dit kun je alleen doen met je persoonlijke inlogcode. maak je account aan en je kunt direct met je persoonlijke inlogcode een afspraak maken. Bestaande klanten van Vigio kunnen de inlogcode opvragen in de salon.

 

Hair & Nailsalon Vigio

Papegaaienburg 3

4386 DA  Vlissingen

0118-47 72 19

Route